Mire jó a műszempilla előkészítő primer, hogyan használjuk?

A műszempilla előkészítő vagy más néven primer használata elengedhetetlen lépése a műszempilla építésnek. A smink és az elhalt bőrréteg eltávolítása, majd a műszempilla és szempilla sampon alkalmazása után használandó anyag.


Műszempilla primerA Műszempilla Primer legfontosabb funkciója, a tapadás elősegítése és zsírtalanítás. Amennyiben kihagynánk ezt a lépést, a műszempillák tartósságának csökkenését idézné elő, ezen felül megnehezítené a munkafolyamatot. Tehát a primer használata nem kihagyható a minőségi végeredményhez.
Hogyan vigyük fel a műszempilla előkészítőt? - Lépésről lépésre

  1. Egy gondosan letisztított applikátorra tölts kis mennyiséget
  2. Előfordulhat, hogy nagyobb mennyiség kerül az applikátorra, ezért ajánlott papírtörlőlapot előkészíteni, amellyel a felesleges anyagot fel tudjuk itatni. Ez a folyamat azért fontos, mert nem kerülhet szembe a műszempilla előkészítő.
  3. Következő lépésként töröljük át az összes szempillát.
  4. Várjuk meg, amíg a felvitt primer megszárad.
  5. Helyes alkalmazás után elkezdheted a leragasztást és a műszempilla építést.

Ne feledkezzünk meg az eszközök tisztításáról és fertőtlenítéséről a kezdeti lépésekben sem!
Hogy a fertőzéseket elkerüljük, a munkafolyamat elkezdése előtt alapos eszköz fertőtlenítésre van szükség. Az egyszer használatos termékeket ne használjuk fel újra.


Mit tegyek, ha a vendégem szemébe kerül a primer?
Amennyiben minimális mennyiségről van szó, és a vendég szemét nem irritálja, úgy nem kell aggódnunk az esetleges kellemetlenségektől munkavégzés közben. Ha a vendégünk érzékeli az irritációt, mindenképpen bő vízzel ki kell mosni a szemet, ugyanis ha nem múlik el az irritáció, sokkal komplikáltabb applikálás közben orvosolni a problémát.


Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.