Műszempilla építés

1D - Alap műszempilla építő tanfolyam

A szálankénti műszempilla építés a szépségipar egyik legnépszerűbb szolgáltatása. Érdemes időt és energiát fektetni ezen tudás elsajátításába és ezt a szolgáltatást nyújtani vendégeinknek, mert egy nagyon jól jövedelmező szolgáltatással bővíthetjük tudásunkat.

Az alap műszempilla építésről:

A gondosan felhelyezett szálak meghosszabbítják, és jóval látványosabbá teszik az eredeti szempillákat, így kiemelik a tekintetet. Az 1D alap szempilla építéssel a saját szempillaszálra 1 db műszempilla szál kerül felapplikálásra, ezáltal teljesen természetes hatás érhető el vele. A műszempilla építés egyéb típusai - amit Volume szempillaépítésnek vagy 2-3-4-5-6D-nek nevezünk - ezen a technikán alapulnak és erre épülnek. Azaz a további tanfolyam elő követelménye az alaptanfolyam elvégzése.

Az oktatásról

Az oktatáshoz a helyszínt, az alapanyagokat, eszközöket biztosítjuk. Oktatónk - aki több, mint 20 éves sminkes múlttal és több, mint 10 éves szempilla Stylist és oktató múlttal rendelkezik - Zsolnay Zsuzsanna a garancia arra, hogy lelkiismeretesen átadja tudását, nem csak elméletben és egy mozdulattal bemutatva a szempillaépítés irányelveit. Minden tanuló esetén egyenként megnézi, hogy milyenek a tanuló mozdulatai, esetleges hibái, melyeket együtt kijavítanak.

A későbbiekben mindenképp érdemes oktatónktól egyéni ellenőrző alkalmat kérni, hogy együtt megnézzék a fejlődés lépéseit, magabiztossá váljon a tanuló és biztosan sikerüljön a pontos Styling kialakítása.

Az alap műszempilla építő technikát egynapos, kis létszámú, csoportos képzés keretén belül sajátíthatja el oktatótermünkben. A tanfolyamok 9 órakor kezdődnek és kb. délután 4-ig tartanak ebédszünettel. A képzés elméleti, gyakorlati, valamint MARKETING (facebook, instagram, stb.) részből áll, hogy biztosítani tudjuk tanulóink sikeres hivatásához az összes tudnivalót.
Oktatónk meggyőződése, hogy ez egy gyakorlati szakma, elméletben nem lehet megtanulni. Éppen ezért nálunk a fontosabb elméleti áttekintés után azonnal a gyakorlattal kezdünk, mely közben az elméleti részek is sokkal jobban a tudatba épülnek!!! A gyakorlati részben a jelen lévő tanulók egymáson gyakorolnak.

* A műszempilla építés eszközeinek ismerete és alkalmazási területei
* Előforduló allergiák / egészségvédelem
* A szempilla hosszabbítás típusai
* Styling kialakítása a vendégen - a szemformához illő megfelelő forma
* Vendég kényeztetése
* Higiénia
* Termékeink gyakorlati használata
* Előkészítés
* Tisztítás
* Alsó szempillák elhatárolása
* Felső szemhéjjal kapcsolatos szempontok
* Belső és külső szemzug fontos lépései
* Szempillák diagnosztizálása
* A műszempilla felvitelének lépései
* Megfelelő műszempilla kiválasztása
* A ragasztóval kapcsolatos tudnivalók
* Csipeszek pontos használata
* Pontos izolálás
* A szempillaszál ragasztóba mártásának
* A műszempilla szál felhelyezése
* A szempilla hosszabbítás folyamata
* Lehetséges felhelyezési hibák
* Befejező műveletek
* Megfelelő fotó készítése marketing szempontok alapján
* Vendégnyilvántartás
* Szakmai tanácsok
* Utóápolás
* Leoldás folyamata
* A műszempilla töltésének lépései
* Marketing
* Szakmai segítségnyújtás / mentorálás

Figyelem! Tilos a szálankénti műszempilla felhelyezése az alábbi esetekben:

* Allergia
* Klausztrofóbia
* Nyitott szem
* Szemműtét előtt
* Szemműtét után 3-6 hónapig
* Szembetegségek esetén
* Szemtetoválás után 1 hónapig
2-3D - Műszempilla építő tanfolyam

A műszempilla viselés fénykorát éli, és kortól függetlenül teszi ragyogóbbá, egészíti ki a hétköznapi sminkeket. Természetes hatással hosszabbítja, dúsítja a szempillasort, és megnyitja a tekiktetet, ezzel tetszés szerint formálva a szemet.

A Lashes by Diamond Cosmetics tanfolyamain több képzésből lehet választani, jelenleg futó tanfolyamaink az 1D, valamint a 2-3 D.Az 1D az alapozó, amelyre épül később a 2-3 D ( duplázó, triplázó)technikai képzés. A "D"-k száma jelöli az a mennyiséget, amennyi műszempillát felhelyeznek egy természetes szempillára.

A 2-3D Szálas szempillaépítő képzésre azok jelentkezését várjuk, akik már elvégezték az 1D tanfolyamot, és kellő gyakorlattal rendelkeznek a klasszikus szempilla építés területén.

A Lashes by Diamond Cosmetics szakoktatói többféle technikát mutatnak meg a felhelyezésre. (pick up, lash to lash technika) Oktatóink teljeskörűen bemutatják a technikához szükséges termékeinket, és használatukat.

Az oktatáson megtanulható a duplázott és egyben a triplázott technika, amely során egy természetes szempillára 2-3 műszempilla kerül felhelyezésre, így drámaibb, a klasszikushoz képest látványosabb szempilla szettet eredményezve.

A tanfolyam gyakorlati része élő modellek segítségével történik és minden résztvevőnek saját maga részére kell biztosítania a szükséges modellt!

A képzés során a Lashes By Diamond Cosmetics minden tanuló részére biztosítja a szükséges anyagokat és kellékeket, a résztvevőknek kizárólag a saját csipeszeiket kell magukkal hozniuk. A tanfolyam napján a Lashes by Diamond Cosmetics műszempillás termékei kedvezményesen megvásárolhatóak!

A tanfolyam végén minden résztvevő névre szóló, bőr borítású Lashes By Diamond Cosmetics tanúsítványt kap.

A későbbiekben mindenképp érdemes oktatóinktól egyéni ellenőrző alkalmat kérni, hogy együtt megnézzék a fejlődés lépéseit, magabiztossá váljon a tanuló és biztosan sikerüljön a pontos Styling kialakítása.

Az 2-3D műszempilla építő technikát összevont, egy napos, kis létszámú, csoportos képzés keretén belül sajátíthatja el oktatótermünkben.

A tanfolyamok 9 órakor kezdődnek és kb. délután 4-ig tartanak ebédszünettel. A képzés elméleti, gyakorlati, valamint MARKETING (facebook, instagram, stb.) részből áll, hogy biztosítani tudjuk tanulóink sikeres hivatásához az összes tudnivalót.

Oktatóink meggyőződése, hogy ez egy gyakorlati szakma, elméletben nem lehet megtanulni. Éppen ezért nálunk a fontosabb elméleti áttekintés után azonnal a gyakorlattal kezdünk, mely közben az elméleti részek is sokkal jobban a tudatba épülnek! 


Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.