Műszempilla építés

1D - Alap műszempilla építő tanfolyam

A szálankénti műszempilla építés a szépségipar egyik legnépszerűbb szolgáltatása. Érdemes időt és energiát fektetni ezen tudás elsajátításába és ezt a szolgáltatást nyújtani vendégeinknek, mert egy nagyon jól jövedelmező szolgáltatással bővíthetjük tudásunkat.

Az alap műszempilla építésről:

A gondosan felhelyezett szálak meghosszabbítják, és jóval látványosabbá teszik az eredeti szempillákat, így kiemelik a tekintetet. Az 1D alap szempilla építéssel a saját szempillaszálra 1 db műszempilla szál kerül felapplikálásra, ezáltal teljesen természetes hatás érhető el vele. A műszempilla építés egyéb típusai - amit Volume szempillaépítésnek vagy 2-3-4-5-6D-nek nevezünk - ezen a technikán alapulnak és erre épülnek. Azaz a további tanfolyam elő követelménye az alaptanfolyam elvégzése.

Az oktatásról

Az oktatáshoz a helyszínt, az alapanyagokat, eszközöket biztosítjuk. Oktatónk - aki több, mint 20 éves sminkes múlttal és több, mint 10 éves szempilla Stylist és oktató múlttal rendelkezik - Zsolnay Zsuzsanna a garancia arra, hogy lelkiismeretesen átadja tudását, nem csak elméletben és egy mozdulattal bemutatva a szempillaépítés irányelveit. Minden tanuló esetén egyenként megnézi, hogy milyenek a tanuló mozdulatai, esetleges hibái, melyeket együtt kijavítanak.

A későbbiekben mindenképp érdemes oktatónktól egyéni ellenőrző alkalmat kérni, hogy együtt megnézzék a fejlődés lépéseit, magabiztossá váljon a tanuló és biztosan sikerüljön a pontos Styling kialakítása.

Az alap műszempilla építő technikát egynapos, kis létszámú, csoportos képzés keretén belül sajátíthatja el oktatótermünkben. A tanfolyamok 9 órakor kezdődnek és kb. délután 4-ig tartanak ebédszünettel. A képzés elméleti, gyakorlati, valamint MARKETING (facebook, instagram, stb.) részből áll, hogy biztosítani tudjuk tanulóink sikeres hivatásához az összes tudnivalót.
Oktatónk meggyőződése, hogy ez egy gyakorlati szakma, elméletben nem lehet megtanulni. Éppen ezért nálunk a fontosabb elméleti áttekintés után azonnal a gyakorlattal kezdünk, mely közben az elméleti részek is sokkal jobban a tudatba épülnek!!! A gyakorlati részben a jelen lévő tanulók egymáson gyakorolnak.

* A műszempilla építés eszközeinek ismerete és alkalmazási területei
* Előforduló allergiák / egészségvédelem
* A szempilla hosszabbítás típusai
* Styling kialakítása a vendégen - a szemformához illő megfelelő forma
* Vendég kényeztetése
* Higiénia
* Termékeink gyakorlati használata
* Előkészítés
* Tisztítás
* Alsó szempillák elhatárolása
* Felső szemhéjjal kapcsolatos szempontok
* Belső és külső szemzug fontos lépései
* Szempillák diagnosztizálása
* A műszempilla felvitelének lépései
* Megfelelő műszempilla kiválasztása
* A ragasztóval kapcsolatos tudnivalók
* Csipeszek pontos használata
* Pontos izolálás
* A szempillaszál ragasztóba mártásának
* A műszempilla szál felhelyezése
* A szempilla hosszabbítás folyamata
* Lehetséges felhelyezési hibák
* Befejező műveletek
* Megfelelő fotó készítése marketing szempontok alapján
* Vendégnyilvántartás
* Szakmai tanácsok
* Utóápolás
* Leoldás folyamata
* A műszempilla töltésének lépései
* Marketing
* Szakmai segítségnyújtás / mentorálás

Figyelem! Tilos a szálankénti műszempilla felhelyezése az alábbi esetekben:

* Allergia
* Klausztrofóbia
* Nyitott szem
* Szemműtét előtt
* Szemműtét után 3-6 hónapig
* Szembetegségek esetén
* Szemtetoválás után 1 hónapig

Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.