Előlegfizetés

Itt kaphatsz információkat az előlegfizetési lehetőségekről. A kiválasztott tanfolyamra leadott érdeklődésből csak akkor lesz érvényes jelentkezés, ha az előleg befizetésre kerül.
1. Bankkártyás fizetés (Barion)
Barion

Bankkártyás előlegfizetés esetén az akció időtartama alatt kedvezményes árat biztosítunk.

Az előleget befizetheted bankkártyával, ahol használhatsz Visa, Master Card, vagy Barion kártyákat egyaránt. Az online fizetési folyamatot a Barion Payment Zrt. végzi, engedély száma: H-EN-I-1064/2013. A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes.

Amennyiben már jelentkeztél egy tanfolyamra lehetőséged van itt is elindítani az előlegfizetást. Csak írd be az e-mail címed és válaszd ki a tanfolyamot, amire jelentkeztél, majd nyomd meg a keresés gombot.


A megadott e-mail címmel nincs még jelentkezés a kiválasztott oktatásra! Kérjük adj meg másik e-mail címet, vagy válassz ki másik oktatást. Köszönjük!
 

2. Banki átutalásos fizetés

Az előleg fizethető banki átutalással is. Ennek a költségét a Te bankod határozza meg. Az átutalás semmiben sem tér el más banki tranzakcióktól, a lent megadott számlaszámra utald át az összeget. A közlemény rovatba kérjük írd be a Tanfolyam szót, és az érdeklődéskor megadott neved és e-mail címed. (pl. így: Tanfolyam, Példa Péter, [email protected])

Az átutalást a következő számlára kérjük

Kedvezményezett neve: Nail Shop Bt.  |  Bank: CIB Bank Zrt.  |  Bankszámlaszám: 10700141-42839600-51100005


Képgaléria

Tekintsd meg a galériánkban azokat az alkotásokat, amelyeket tanulóink és oktatóink készítettek az oktatások alkalmával. A tanfolyam elvégzése után Te is képes leszel ilyen alkotásokra!

Galéria 1
Galéria 2
Galéria 3
Galéria 4
Galéria 5
Galéria 6
Galéria 7
Galéria 8
Galéria 9
Galéria 10
Galéria 11