Hírek, cikkek, érdekességek

 

Lassú vagy gyors kötésű műszempilla ragasztót válasszunk? Miért?

A műszempilla ragasztó típusának kiválasztásakor több szempontot kell figyelembe vennünk. Ahhoz mérten, hogy milyen fejlettségi szinten vagyunk, választhatunk gyors vagy lassú kötési idővel rendelkező ragasztót. Ebben próbálunk segítséget nyújtani cikkünkben.

Milyen típusai vannak a szálas műszempilla építésnek?

Az elmúlt években nagyon sokat fejlődött a szálas műszempillaépítés és új technikák is megjelentek, amelyek közül a vendég választhatja ki a számára legmegfelelőbb és legpraktikusabb változatot, természetesen a szempilla stylist jóváhagyásával.

Miért érdemes a Lashes by Diamond Cosmetics műszempilla tanfolyamait választani?

Gondolkoztál már, hogy kilépnél a komfortzónádból, betekintést nyernél a szépségiparba, esetleg karrierépítési lehetőséget látsz benne?

Mire jó a műszempilla előkészítő primer, hogyan használjuk?

A műszempilla előkészítő vagy más néven primer használata elengedhetetlen lépése a műszempilla építésnek. A smink és az elhalt bőrréteg eltávolítása, majd a műszempilla és szempilla sampon alkalmazása után használandó anyag.

Szeretnétek tudni, hogy miért is olyan fontos a műszempilla sampon használata?

Cikkünkből kiderül, hogy a műszempilla és szempilla sampon használatával hogyan tudod tartósabbá tenni az elkészült pillasorod :)

Hogyan is törődjünk körültekintően műszempilláinkkal?

Hogyan is törődjünk körültekintően pilláinkkal? Van 4 biztos megoldásunk, hogy a műszempillák tovább tartsanak!


Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.