Milyen típusai vannak a szálas műszempilla építésnek?

Az elmúlt években nagyon sokat fejlődött a szálas műszempillaépítés és új technikák is megjelentek, amelyek közül a vendég választhatja ki a számára legmegfelelőbb és legpraktikusabb változatot, természetesen a szempilla stylist jóváhagyásával.


A klasszikus 1D szálas szempilla építési technika után már a 2D, 3D, 4D, 5D, 6D más néven VOLUME technikák is megjelentek.


A Volume technika olyan fejlődést hozott a szempilla hosszabbítás terén, hogy a vendégek akár már a 10-12D-s technikákat is választhatják. A technika lényege, hogy az építés során hány szál műszempillát applikál a stylist egy szál természetes szempillára. Ez a technika megfelelő minőségű, professzionális termékeket és eszközöket használva nem okoz kárt a vendég természetes szempillasorában. Ennek ellenére az előzetes konzultáció minden esetben ajánlott, a szett felhelyezése előtt. A konzultáció során fel kell mérni, hogy a vendégnek mik az egyéni igényei, és milyen technika valósítható meg számára úgy, hogy az esztétikus és könnyen viselhető legyen számára és mely technika az, amely az egyén szempilla kondíciójához a legmegfelelőbb.


1D szempilla építési technika

A klasszikus 1D szálas műszempilla építési technika során 1 szál szempillára 1 szál műszempilla kerül felhelyezésre. Nagyon természetes hatást keltő technika, mely a műszempilla viselést fenntartásokkal kezelő hölgyek számára is tökéletes, nem kelt művi hatást, azonban megnyitja a tekintetet, így nem szükséges többé a smink, a szem kiemeléséhez.


2D - duplázó műszempilla építési technika


A 2D szálas szempilla építési technika során 1 szál szempillára 2 szál műszempilla kerül felhelyezésre, jóval dúsabb hatást elérve. Ezt szokták még duplázó technikának is nevezni


3D - triplázó műszempilla építési technika

A 3D szálas szempilla építési technika során 1 szál szempillára 3 szál könnyített súlyú műszempillát applikál a szempilla stylist.

Ezen technika másik megnevezése a triplázás, melynek alkalmazásával még mindig nagyon természetes hatású, dús szempillasor érhető el.


VOLUME szempilla építési technika

A Volume technika során akár már 4-6 szál könnyített műszempilla kerül fel 1 szál természetes szempillára. Ehhez a technikához speciális eszközök, a célra kialakított csipeszek szükségesek. A folyamat során extra könnyű súlyú, és extra vékonyságú műszempillákat applikál a stylist. A volume technika elsajátításához és alkalmazásához már magasabb szintű gyakorlat szükséges.


Mi az Extra VOLUME műszempilla építési technika?

A Extra Volume technika során akár már 7-12 szál könnyített műszempilla applikálható fel 1 szál természetes szempillára. Ezen technika nagy fokú precizitást és gyakorlottságot igényel, mivel a folyamat során extra könnyű súlyú, és extra vékonyságú szempillák kerülnek felhelyezésre. A műszempillák magas számát és a technika nehézségét szem előtt tartva mindig az esztétikum és a szép, igényes szempillasor elérése a cél, amit kizárólag megfelelő minőségű alapanyagokkal és eszközökkel lehet elérni, és tartóssá tenni
Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.