Szeretnétek tudni, hogy miért is olyan fontos a műszempilla sampon használata?

Cikkünkből kiderül, hogy a műszempilla és szempilla sampon használatával hogyan tudod tartósabbá tenni az elkészült pillasorod :)


Szempilla samponA műszempilla építőknek az egyik leggyakoribb tapasztalata (és egyben a legfrusztrálóbb is), amikor a vendégük szempilla festék maradványokkal, vagy olajos pillákkal érkezik az időpontjára és emiatt azzal kell kezdenie, hogy végigmegy az egész szempilla tisztítási folyamaton, eltávolítva, minden ott maradt szennyeződést, hogy egyáltalán az előkészítőt (primert) fel tudja vinni. Ez azt jelenti, hogy 15 perccel kevesebb idő jut pillaépítésre, ami nagy kiesés mindkét fél számára. 

Azonban már nem az építő felelőssége, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a vendég pillái teljesen tiszták, nincsenek rajta festékmaradványok, olajos területek, mielőtt nekilát a munkának. Akik szeretnének műszempillát, felelősséget tudnak vállalni a pilláikért, hiszen az utókezelésüket is nekik kell végezniük, saját érdekükben, hogy az elkészült pillasor sokáig tündököljön. Amikor már tisztában vagyunk vele, hogyan néz ki a saját és műszempilláink tisztításának folyamata, akkor már sokkal gördülékenyebbé válik az egész procedúra. 

A szempillák utógondozása egyre fontosabb manapság, ahogy a pillák karbantartása a napi szépségrutin szerves részévé válik. Mindenki számára kiemelt jelentőségű, hogy megtanulja helyesen tisztítani pilláit.

Forrás: Pexels


Mit is használjunk szempilláink tisztítására?

A szempilla tisztításának egyik legjobb eszköze a szempilla sampon. Ezeknek a helyes kis üvegeknek a tartalmát pont arra fejlesztették ki, hogy eltávolítsanak mindenféle szempilla festéket, sminket és bármilyen kozmetikai maradványt, miközben táplálják a természetes pilláinkat. 

Szempilla sampon Minden az általános arctisztítási folyamatnál kezdődik. Külön kell választani az arclemosót a sminkeltávolítótól, hiszen az utóbbi általában olajos bázisú, amely a legnagyobb ellensége a műszempilláknak, ezért szempilláinkra inkább egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett tisztítót használjunk, mint például a Lashes by Diamond Cosmetics műszempilla samponja. Ez egy speciálisan műszempillákra létrehozott tisztító formula, amellyel a szempillákat teljes mértékben meg tudjuk szabadítani a felesleges maradványoktól. Az az ideális, ha a tisztítási folyamatot 2-3 naponta és közvetlenül szempilla töltés előtt elvégezzük.

Ha tehát nem szeretnéd elvenni az időt a szempilla építéstől, szerezz be minél előbb egy műszempilla sampont, amellyel felkészülten érkezhetsz kedvenc pillásodhoz ;)


Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.