Miért érdemes a Lashes by Diamond Cosmetics műszempilla tanfolyamait választani?

Gondolkoztál már, hogy kilépnél a komfortzónádból, betekintést nyernél a szépségiparba, esetleg karrierépítési lehetőséget látsz benne?


Napjainkban, ahogy a kereslet nő, úgy próbálják a szakmabeliek fenntartani az iramot, azonban bizonyára te is találkoztál már azzal a kellemetlen meglepetéssel, amikor a kedvelt műszempilla stylistod nem tud téged fogadni a szalonjában, mikor neked égető szükséged lenne az előre eltervezett és elképzelt gyönyörű pillákra.


Nos, ha úgy gondolod, hogy hiány van a megfelelően képzett szakmabéliekből, akkor nem tévedsz.
A tanfolyam célja, hogy minél több tudást, információt és tapasztalatot átadjon a diákjainak, mind elméleti és gyakorlati területen.


Hogyan tudunk neked segíteni a céljaidban?

A képzést olyan oktatók tartják, akiknek több éves tapasztalata, illetve megfelelő végzettsége van a szakmában. Tanfolyamunk során részt vehetsz egy gondosan kidolgozott, és miden szükséges információval ellátott elméleti képzésen. Ezt követően kerül sor a gyakorlati részre, amelyet természetesen oktatóink felügyelnek, illetve profi tanácsokkal látnak el téged a minőségi, szép végeredmény útjára terelve.


Mennyi gyakorlásra van szükséged, mielőtt használhatod a tudásod a vendégeken?
A képzés elvégzése után, sok lelkesedéssel és gyakorlással, akár pár hónap alatt is képes leszel olyan minőségi munkát végezni, amely bárhol megállja a helyét.


Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.