Lassú vagy gyors kötésű műszempilla ragasztót válasszunk? Miért?

A műszempilla ragasztó típusának kiválasztásakor több szempontot kell figyelembe vennünk. Ahhoz mérten, hogy milyen fejlettségi szinten vagyunk, választhatunk gyors vagy lassú kötési idővel rendelkező ragasztót. Ebben próbálunk segítséget nyújtani cikkünkben.


Kinek ajánljuk a lassú kötésű műszempilla ragasztókat?
A lassú kötésű ragasztókat azon műszempilla építők számára ajánljuk, akik még nem olyan gyakorlottak a szakmában, és a szálas műszempilla megfelelő helyre való felhelyezéséhez több időre van szükségük, a precíz munka elérése érdekében.


Mik a lassú kötésű ragasztók tulajdonságai?
Ezen műszempilla ragasztók kötési ideje hosszabb, száradási ideje 5-7 mp (ami függ annak a helységnek a hőmérsékletétől és páratartalmától, ahol a munka folyik), tartóssága 5-7 hét.


Hol és hogyan tároljuk a műszempilla ragasztót ?
Tároljuk a ragasztókat száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, de ne hűtőben. A ragasztót minden használat előtt (minimum egy percig) jól rázzuk fel! Tartsuk tisztán a ragasztó üvegének a nyakát, és minden használat után távolítsuk el róla a kifolyt ragasztót!


Kinek ajánljuk a gyors kötésű műszempilla ragasztókat?
A gyors kötésű ragasztókkal rendkívül gyorsan lehet dolgozni, a már gyakorlott szempilla stylistoknak ajánljuk, és a több D, illetve Volume technikákhoz.


Mik a gyors kötésű műszempilla ragasztók tulajdonságai?
Kötési idejük 1-2 másodperc, tartósságuk 3-5 hét a természetes szempillák kondíciójától és a szempillák ápolásától függően. Nem irritáló, alacsony kipárolgású ragasztók, és nem okoznak kellemetlen érzést, sem a stylist sem pedig a vendég számára.


Felbontás után meddig tudom használni a műszempilla ragasztót?
A ragasztók minősége felbontás után 1-2 hónappal már romlik, fontos, hogy kis kiszerelésű ragasztót válasszunk, azonban, ha nagy vendégkörrel rendelkezik a műszempilla építő, úgy a nagyobb kiszerelésű ragasztók is megfelelnek, mivel használattól függően nem kell őket hónapokig tárolni.


Hogyan használjuk a műszempilla ragasztót?
A ragasztó használatakor mindenképp ügyelni kell a megfelelő mennyiségre, mivel a túlzott mennyiségű ragasztó sem esztétikailag, sem pedig szakmailag nem megfelelő. A szempillát 1/3 részéig kell a ragasztóba mártani, és úgy kell kihúzni az anyagból, hogy kellő mennyiségű ragasztó maradjon rajta. A szempillát a szemhéjtól 1 mm-re kell felhelyezni.


Kattints a számodra megfelelő város nevére az érdeklődéshez. Ha a listában nem szerepel a városod, kattints bármelyikre és a jelentkezésnél megadhatod a kívánt megyét és várost.